Η Εταιρεία

Η επιχείρηση του Δημήτρη Μπουντουράκη ιδρύθηκε το 1975 στο Ηράκλειο, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων, ανοξείδωτων κατασκευών και την εμπορία συσκευών μαζικής εστίασης. Η επιτυχημένη πορεία της κι η αυξανόμενη απαίτηση της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα, την ώθησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της μέσω της ανέγερσης υπερσύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων έκτασης 4000 m². Με την απόκτηση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας CNC και την οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας με συνεχείς ελέγχους σε κάθε στάδιο σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001, οδηγήθηκε στην περαιτέρω ανάπτυξη, παράγοντας μαζικά μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών.

Περισσότερα...

Μπουντουράκης

Η ιστορία μας

 • O Δημήτρης Μπουντουράκης ιδρύει την επιχείρησή του στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχοντας την τεχνογνωσία σχεδιάζει και παράγει ανοξείδωτα ψυγεία υψηλών προδιαγραφών.

  Εργοστάσιο
 • Στην παραγωγή προστίθενται ο σχεδιασμός κι η κατασκευή ανοξείδωτων επίπλων κι ο Δημήτρης Μπουντουράκης πρώτος στην Κρήτη φέρνει μηχανή κόλλησης TIG στο εργαστήριό του.

  Πρόοδος
 • Πρωτοπορώντας γι άλλη μια φορά εισάγει μηχανήματα υγραερίου από την Ιταλία, καθώς και μηχάνηματα όπως πλυντήρια και παγομηχανές, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες.

  Καινούρια Μηχανήματα
 • Η επιχείρηση μετακομίζει σε νέες εγκαταστάσεις 780τμ, με εργαστήριο, αποθηκευτικούς χώρους και εκθεσιακό χώρο, ακολουθώντας ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά.

  Γραφεία Μπουντουράκης
 • Η δεύτερη γενιά εισχωρεί στο δυναμικό της επιχείρησης, με την ακαδημαϊκη γνώση να συμπληρώνει τα 25 χρόνια εμπειρίας.

  Δεύτερη Γενιά
 • Ένα έτος ορόσημο για την Μπουντουράκης ΑΕ. Με την ανέγερση ενός υπερσύγχρονου εργοστάσιου 4000 τ.μ., εξοπλισμένου με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα CNC, εισέρχεται σταθερά σε μια νέα εποχή.

  Μπουντουράκης - Παραγωγή
 • Έχοντας επενδύσει σε προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, αρχίζει η μαζική παραγωγή βιομηχανικών Ψυκτικών Θαλάμων.

  2006
 • Έχοντας πιστοποιήσει με ΙSO την εταιρική λειτουργία και την παραγωγική διαδικασία, και συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κλαδική έκθεση εξοπλισμού «Host» στο Μιλάνο, η Μπουντουράκης ΑΕ ξεκινάει την εξαγωγική δραστηριότητα της.

  Εκθεση
 • Κλείνοντας τα 45 χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία μας συνεχίζει να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, κατοχυρώνοντας τη θέση της στο επίκεντρο των εξελίξεων.

  Κλείνοντας τα 45 χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία μας συνεχίζει να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, κατοχυρώνοντας τη θέση της στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η παραγωγή μας

Κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει το έργο μας και γι αυτό δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η γραμμή παραγωγής μας αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα CNC, πλήθος λογισμικών 2D σχεδιασμού, 3D σχεδιασμού και MRP, τα οποία χειρίζεται το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας . Χρησιμοποιώντας υλικά κατά 90% ευρωπαϊκής προέλευσης, τηρώντας διαδικασίες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, και διασφαλίζοντας συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την υψηλή απόδοση και ποιότητα.

Η Παραγωγή μας

Συμμετοχή σε εκθέσεις

Host 2019

Host 2017

HOST-2017

Kitex 2017

Kitex-2017

Kitex 2016

KITEX-2016

Host 2015

Host-2015

Host 2013

HOST-2013

Host 2011

Host 2011

Horeca 2011

HORECA-2011

Συνεργαζόμενες εταιρείες