Συχνές Ερωτήσεις

Η εταιρεία μας από το 1975 εξοπλίζει ποιοτικά και υπεύθυνα μονάδες εστίασης, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσίων. Το καταρτισμένο κι έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP, προτείνοντας αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κι απαιτήσεις του πελάτη.

Η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια, το χαμηλό κόστος και η συνεχής τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά το πέρας της εγγύησης, είναι τα πλεονεκτήματα με τα οποία κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008. Στόχος μας είναι η παραγωγή καθώς επίσης και η εμπορία ειδών εξοπλισμού μονάδων εστίασης υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας,  τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Για την επίτευξη του στόχου αυτού η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία, άρτια οργάνωση και κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ δέσμευσή μας είναι η συνεχής βελτίωση και προσαρμογή στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου.

Iso

Για την εταιρεία μας η ποιότητα των παραγόμενων ειδών είναι πρωταρχικό μέλημα, και την διασφαλίζουμε με αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών ευρωπαϊκής προέλευσης πάνω από 90%, με συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας βάσει των διαδικασίων ISO που τηρούμε και συνεχείς έρευνες για την λειτουργικότερη απόδοση και αναβάθμισή τους.

Όπως και για όλα τα μηχανήματα τα οποία εμπορευόμαστε, φιλοσοφία μας είναι να είμαστε δίπλα στον πελάτη από την στιγμή που θα προκύψει η ανάγκη έως και μετά την πώληση-και το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα της εταιρείας RATIONAL.

Με την διοργάνωση μαγειρικών επιδείξεων, την καθοδήγηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, την σωστή εγκατάσταση και την πλήρη τεχνική υποστήριξη, την παρακαταθήκη ανταλλακτικών, την διαθεσιμότητα φούρνου αντικατάστασης, την διοργάνωση academy course για την εκπαίδευση των σεφ που χειρίζονται τον φούρνο ακόμη και χρόνια μετά την πώληση και με την συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση σεμιναρίων ως επίσημοι Rational Service Partners, η εταιρεία μας είναι συνεχώς δίπλα στους επαγγελματίες, αναβαθμίζοντας κι ολοκληρώνοντας την μοναδική γευστική εμπειρία των αυτόματων κέντρων μαγερικής SCC και VCC.

Η εταιρεία μας έχει επιλεχθεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και premium dealer στην Κρήτη από την TECNOINOX. Οι ειδικές παροχές που προσφέρονται στους πελάτες μας είναι 3ετής εργοστασιακή εγγύηση ανταλλακτικών,  παράδοση 24ωρών/2 εβδομάδων σε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για την επισκευή των μηχανημάτων.  

Μπορείτε να συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης προσφοράς ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810380991 ή να στείλετε email στο info@bountourakis.gr.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Όλα μας τα είδη έχουν εργοστασιακή εγγύηση ενός (1) έτους, εκτός από τα αναφερομένα στη συνέχεια.

Κατεβάστε εδώ  την φόρμα της εγγύησης.

Οι φούρνοι της εταιρίας RATIONAL έχουν δύο (2) έτη εργοστασιακή εγγύηση, ενώ τα μηχανήματα της TECNOINOX έχουν τρία (3) έτη εργοστασιακή εγγύηση ανταλλακτικών.

Η εταιρία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη στα μηχανήματα που εμπορεύεται, από ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό κι εργαστήριο με μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για επισκευή των μηχανημάτων.

Παρακαλούμε καλέστε στο 2810380991 για να δηλώσετε την βλάβη σας ή να προγραμματίσετε επίσκεψη για τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας των μηχανημάτων σας.

Θέλετε να κάνετε κάποια Ερώτηση;